Wat is Airsoft Bazaar?

Kennismaking met Airsoft Bazaar: Alles wat je moet weten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Airsoft Bazaar is naast de grootste airsoft marktplaats van Nederland en Belgie met duizenden actieve leden per dag ook een community die airsofters samenbrengt. Je kunt op Airsoft Bazaar jouw tweedehands airsoft replica of gear kopen en verkopen, met elkaar in contact komen en de airsoft locaties bij jou in de buurt opzoeken.

Daarnaast kun je onze Discord server joinen door hier te klikken.

Airsoft Bazaar is ontstaan uit de behoefte om gebruikte airsoft gear te kunnen kopen of verkopen. Websites als marktplaats.nl of tweedehands.be staan het niet toe om airsoft wapens te verkopen. Daarnaast was er voorheen een actieve community op Facebook. Echter heeft Facebook de regels met betrekking tot airsoft flink aangescherpt waardoor het niet meer mogelijk is deze aan te bieden. Hoewel er enkele ander airsoft marktplaatsen in Nederland, België of Frankrijk actief zijn, merken wij dat deze vaak traag, onveilig of onvriendelijke voor gebruikers zijn. Daarom hebben wij Airsoft Bazaar opgericht.