Betaalverzoeken
Hoelang duurt een betaalverzoek?

Verwerkingstijd betaalverzoek: Wat kun je verwachten?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Afhankelijk van de betaalmethode kan de verwerkingstijd langer duren.

Payment method

Processing time

Comment

Creditcard

Direct

Apple Pay

Direct

Google Pay

Direct

Klarna

Direct

Kan gebruikt worden voor SEPA en gespreid betalen

Onthoud, zodra de transactie succesvol is afgerond, is het belangrijk dat de koper de ontvangst van het item bevestigt. Dit wordt gedaan door een selectievakje aan te vinken en op de knop te klikken om de gelden vrij te geven aan de verkoper. Je kunt dit selectievakje en de knop vinden binnen het chatgesprek - je moet misschien een beetje omhoog scrollen om het te vinden.